NGF-Pas
De huidige NGF-passen blijven geldig en bruikbaar tot eind februari 2021. Prettig want met de digitale pas kunt u voorlopig (in ieder geval begin januari) het hek nog niet openen, daar heeft u dus het fysieke (plastic) pasje nog voor nodig. Dit is alleen nodig als u eerder arriveert dan het personeel en het hek nog niet open is.
De digitale pas (via uw smartphone mee te nemen) is net zo te gebruiken als de fysieke NGF-pas, dus ook voor de lockers en voor de ballenautomaat. De korting op ballen wordt dan keurig in mindering gebracht op de basisprijs, zoals u dit gewend bent met de fysieke pas.

Heeft u geen smartphone om de digitale pas te downloaden, stuur dan een mail (als u dit nog niet heeft gedaan) naar secretariaat@lingewaelsche.nl In uitzonderlijke gevallen kan er nog een fysieke NGF-pas aangevraagd worden. Let op: doorgeven voor 22 december a.s.

Speelronden
Zoals eerder gemeld mogen maximaal twee mensen tegelijkertijd samen de baan in. Boekingen voor starttijden blijven vooralsnog beperkt tot 9 holes. Zoek niet de randjes op van de boekingsmogelijkheden, vermijd slimmigheden om toch vaker en meer holes op een dag te spelen.
Laten we elkaar ruimte geven om ook te kunnen spelen.