Afgelopen 7 januari was het weer de traditionele nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van het zeer goed verzorgde hapje en sapje konden we, na 2 jaar corona, weer persoonlijk met elkaar proosten op een hopelijk mooi en vooral gezond (golf)jaar. Aan de wedstrijd vooraf (Shotgun 9 holes) deden maar liefst meer dan 90 enthousiaste golfers mee op de grote baan als ook op de Par3. Het weer werkte ook mee en bijna iedereen kwam keurig droog binnen. Ondanks de stevige wind, voor sommigen het excuus voor hun af en toe links- of rechtsaf vliegende ballen, was het enthousiasme niet minder.

Hierna volgde de eerst nieuwjaar speech van Ben als voorzitter van onze vereniging. En zoals we gewend zijn van Ben werd het een korte maar krachtige terugblik op het voorgaande jubileumjaar en een paar mooi woorden voor het komende golfjaar.

 

 

Leden van Verdienste

Naast de traditionele woorden en het proostmoment, was er uitgebreid aandacht voor een paar leden die zich de afgelopen jaren (soms vele) meer dan gemiddeld belangeloos hadden ingezet voor onze club. Zij ontvingen een mooie zilveren speld en een prachtig boeket.

De benoemde leden zijn:  Anke Versluis, Carel Verschuuren , Rob Mutters, Hermi Stam, Klazien Kleppe, Minke de Vries en Mary Koets

Al onze ereleden en leden van verdienste vindt u hier: https://lingewaelsche.nl/ereleden-leden-van-verdiensten 

Jubilarissen, 25 jaar lid

Omdat we nu als vereniging meer dan 25 jaar bestaan, was het ook een mooi moment om een nieuwe traditie te starten. Er zijn nog steeds leden die al vanaf het ontstaan van de vereniging lid zijn. Tijd om hen ook te eren en als jubilaris even in het zonnetje te zetten. Zij ontvingen een exclusieve, gepersonaliseerde Bagtag en Pitchfork.

Onze jubilerende leden zijn: Anke Versluis , Wim Versluis, Jan-Willem Versluis, Arie Sterk, Andreas Wouters, Karla Verwijnen, Frits Verwijnen, Margriet de Groot, Marga Klumpers, Klazien Kleppe, Adrie Kleppe en Peter de Vries.

Helaas waren ze niet allemaal aanwezig, maar ze ontvangen zeker hun aandenken nog.