Een Handicart houdt u in de baan!

Wanneer u als golfer tijdelijk of permanent niet meer in staat bent om uw holes te lopen, biedt de Handicart uitkomst. Tegen een geringe vergoeding, die ver onder de werkelijke kostprijs ligt, kunnen mindervalide golfers gebruikmaken van een Handicart. Dankzij de inzet van ruim 180 vrijwilligers kan Stichting Handicart haar werk doen.

Handicarts op De Kroonprins

Golfbaan De Kroonprins is een jonge golfbaan met een nog snelgroeiende vereniging, De Lingewaelsche. In 2020 zijn er op De Kroonprins 5 Handicarts beschikbaar.

Door de populariteit van de baan groeit de behoefte aan handicarts flink. Dat kan met uw hulp als donateur van de “Stichting Vrienden van Handicart”

Dankzij de steun van donateurs is het mogelijk geworden dat er in 2019 al op 173 golfbanen Handicarts beschikbaar zijn. Om nog meer golfers te kunnen helpen vragen wij u met een gift bij te dragen aan dit mooie doel. Aanmelden kan via www.handicart.nl.

Jaarlijkse fondsenwerving met verschillende activiteiten

Jaarlijks organiseert De Lingewaelsche in samenwerking met De Kroonprins en Stichting Handicarts de Handicartwedstrijd met een landelijke finale. Daarnaast is ‘het Lingewaelsche Mutters Open’ jaarlijks gastheer voor een stand van Stichting Handicart. Verder ontplooit de Clubconsul activiteiten om fondsen te werven en rekent hij op welwillende vrienden en sponsors.

 Word ook donateur!

Als donateur draagt u de Stichting Handicart een warm hart toe, en daarmee stelt u uw mindervalide medegolfer in staat de golfsport te blijven beoefenen. Het donateurschap geeft u overigens geen recht op een Handicartpas. Die is alleen verkrijgbaar op grond van een medisch advies. Meer informatie over de Handicartpas vindt u bij de rubriek “Pashouders” op onze website www.handicart.nl .

Ter indicatie, de jaarlijkse bijdrage van een pashouder ligt op € 50 (voor een tijdelijke pas is dit €25). Voor een donateur (die geen pashouder is) ligt dit gemiddeld rond € 25 per jaar.

Wilt u meer informatie?

Stuur een E-mail naar onze clubconsul Cees Baars

Nieuws