Wat zijn wij blij dat we jullie vol enthousiasme komen genieten van onze golfbaan! En wat fijn ook dat de zon vaker tussen de wolken doorkomt nu de dagen steeds langer worden. Graag hadden we jullie na een ronde verwelkomt in ons mooie restaurant of op ons terras maar helaas is dit nog geen optie. Maar aangezien onze koks niet kunnen wachten om weer in de keuken aan de slag te gaan, bieden wij vanaf vandaag meer take away mogelijkheden.

Meerdere keren in de week staat er een kok klaar om de lekkerste gerechten voor u te maken. Kies er bijvoorbeeld voor om een heerlijke wrap of een lekker broodje mee de baan in te nemen of heerlijke gerechten te bestellen voor thuis.

Voor de echte genieters hebben we nu ook onze overheerlijke bitterballen, die in combinatie met een koud drankje de dag helemaal afmaken.

De take away menukaart vindt u in de hal van ons clubhuis, op de website en in deze mail. Bestellen kan bij de balie in het clubhuis, maar ook thuis vanaf de bank. Gewoon even bellen naar 0347-345160 en dan hoeft u het alleen nog maar op te halen.

Check hier de mooie menukaart

bron: https://golfbaandekroonprins.nl/