Heb je behoefte aan begeleiding of ondersteuning bij het beoefenen van de mooie golfsport en/of bij de introductie in de vereniging en het verenigingsleven?  Dan kunnen wij daarbij helpen door je in contact te brengen met een mentor. Een mentor neemt dan contact met je op en bespreekt de wensen en mogelijkheden.

De mentor is een ervaren speler die ook de vereniging goed kent; hij/zij is vooral niet de strenge leermeester die wel even duidelijk maakt hoe dat golfspelletje gespeeld moet worden! Het zijn immers de pro’s die je de golftechniek zullen bijbrengen. Maar om je weg te vinden op de baan en binnen de vereniging is de mentor een mooie optie. Het wordt je (on)gevraagde steun en toeverlaat binnen de vereniging: bijvoorbeeld bij het lopen van een qualifying-kaart of gewoon een rondje. Maar je mentor is ook een prima aanspreekpunt als het gaat over alle sociale activiteiten binnen de vereniging.

Wil je graag als (potentieel) lid van Golfclub De Lingewaelsche een mentor toegewezen krijgen, dan moet je minimaal baanpermissie hebben en het golftheorie examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Natuurlijk kunnen ook bestaande leden gebruik maken van de hulp van een mentor.

Lijkt je dit iets? Stuur dan een email naar loekschouten@planet.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Nieuws