NGF najaarscompetitie 2020 (LET OP: ALLES IS AFGELAST DOOR COVID-19)

Ook dit jaar heeft de NGF weer een najaarscompetitie op de kalender staan. Omdat de voorjaarscompetitie helaas, vanwege het welbekende virus, geen doorgang kon vinden heeft de NGF besloten om de najaarscompetitie ook door de weeks te gaan spelen. Dit zal de woensdag en de zondag zijn.

De speeldata zijn:

  • Woensdag : 7,14, 21 en 28 oktober
  • Zondag: 11,28, 25 oktober en 1 november.

De organisatie rondom deze competitie is iets anders dan de voorjaarscompetitie. Voor deze competitie moet je je opgeven PER TEAM. Het team mag een dames, heren of mix- team zijn. Er zitten 4 spelers in een team en in principe 4 teams in een poule waarbij je ook op je eigen baan speelt. De spelers (en reserves) moeten handicap 36.0 of lager hebben.
Het team is zelf verantwoordelijk voor het invullen en organiseren van reserves!

De spelvorm voor de zondag is 18 holes individueel stableford met handicapverrekening.
De spelvorm voor de woensdag is 9 holes individueel stableford en 9 holes greensome stableford, beide met handicapverrekening.
Per speeldag spelen er 4 leden van het team

Kosten:

Voor deze competitie betaal je € 35 greenfee per persoon per competitiedag aan de ontvangende vereniging.
Bij het spelen op de Kroonprins ( dus thuisspelend) wordt een bijdrage gevraagd van € 60 per team als extra bijdrage ontvangende spelers.De Kroonprins stelt namelijk een minimale greenfee van € 40 ipv het door de NGF voorgestelde bedrag van € 35. Koffie met iets lekkers bij ontvangst worden betaald door de vereniging.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze competitie geef je dan, het liefst, PER TEAM op.
Zou je wel willen deelnemen maar je hebt geen team, dan kan je je ook aanmelden. De technische commissie zal echter geen team samenstellen van de individuele aanmeldingen. Wel kan je naam doorgegeven worden aan een team om eventueel reserve te zijn.

Aanmelden kan tot vrijdag 28 augustus as. via onderstaand mailadres.

Met vriendelijke groet
Trijs Schotema
Technische commissie
Email: trijs.schotema@ziggo.nl