Gelukkig weer wat positief nieuws gisterenavond:

Intogolf staat weer open zodat u vanaf donderdag weer 18-holes boekingen kunt maken. In de praktijk kan het zo zijn dat u pas over een week de meeste 18-holes kunt boeken, want alle geboekte starttijden kunnen niet worden gewijzigd. Als er nog vrije tijden zijn de komende periode kunt u natuurlijk wel 18-holes boeken. Als het niet lukt via ikgagolfen.nl, heeft het geen zin om de caddiemaster te bellen. Er is dan gewoonweg geen tijd vrij.

Wat wel direct door u zelf aangepast kan worden, is het uitbreiden van uw flight met 1 extra persoon, naar 3 personen. U kunt dit zelf via ikgagolfen.nl doen, door het toevoegen van een vriend (die u dan wel eerst als vriend dient aan te melden).
Gelet op de startinterval van 8 minuten hebben we vooralsnog besloten om alleen flights van max 3 personen te accepteren.

Bij de leden van de grote baan gaat het goed, maar voor de par-3 leden geldt dat het echt belangrijk is dat u zich VOORAF aanmeldt bij de balie. Ook kunt u alleen 18-holes lopen als u deze geboekt heeft. Zoals al eerder door ons is gecommuniceerd, heeft een geboekte starttijd altijd voorrang.

We hopen in de week van 7 december a.s. de facturen voor de contributie weer per mail te gaan versturen. Als u in die week geen factuur van ons heeft ontvangen, check dan vooral uw SPAM-inbox. Vaak wordt de mail daar in gezet door uw firewall.

Zodra we positief nieuws hebben over de wedstrijden danwel de horeca, hoort u weer van ons.

Met vriendelijke groet,

Namens Golfbaan De Kroonprins,

Tom Blasse
Interim Manager