Voorzichtig keken we naar 25 december: mag het met z’n allen? Of mag alleen de warme kant en tweede Kerstdag dan maar de koude?

’n Witte Kerst wordt het ook al niet en dan nu vanavond het bevrijdende besluit: we hoeven niks!

We mogen heerlijk weer down. Geen afspraken, niet naar het werk, niet naar school, niet naar de schouwburg, niet naar het museum en alleen afhalen bij de bibliotheek (en bij de Chinees natuurlijk).

Maar …………………  we mogen wel golfen !

Vanaf morgen met z’n tweetjes, om de 8 minuten starten en 9 hele holes. Vanaf lus A, B of C, dat mogen we ook zelf nog kiezen.

Alle nu reeds geboekte 18-holes blijven staan, die mag u spelen, maar wel beperkt tot twee personen.
Dus de derde en vierde m/v afbellen of samen delen: ieder 9.

Vanmiddag ook warm overleg gevoerd met onze Caddymasters. Ze vinden het heel fijn uw stemgeluid te horen; maar de dames worden heel vaak gebeld en dat houdt in dat er in de shop ook weer twee mensen staan te wachten. Weliswaar met mondkapje op en daardoor ook nog veel wachtenden in de hal. Dus vandaar ons verzoek: “wilt u alstublieft uw starttijden boeken en reserveren via de website.
Het kan zo makkelijk, gewoon uit uw luie stoel en u bespaart de gesprekskosten!
Via “https://www.ikgagolfen.nl/” heel simpel: u hoeft dus echt niet te bellen om uw ronde te reserveren.
We zijn helemaal klaar voor nu en voor onze gezamenlijke toekomst.

Geniet in beperking en op afstand, was je handen stuk en denk aan Stijn (de zoon van Gerda en Wouter) die het hele leven nog voor zich heeft en hoopt dat ook hij op kan groeien in een veilige wereld.

Laten wij daar samen voor zorgen.

Hartelijke groet namens ons allen,

Joop! Vermeulen
Voorzitter G.C. De Lingewaelsche.