Beste leden,

Vanaf vandaag 17 januari gaan we weer terug naar de oude boekingsregels:
Starttijd op 10 minuten, flights van max. 4 personen, boeken van 18 holes is weer mogelijk en 2 uitstaande boekingen zijn toegestaan.

In overleg met de vereniging hebben we in verband met de grote vraag naar starttijden ervoor gekozen om vanaf 21 januari op vrijdag, zaterdag en zondag in deze winterperiode tussen 10.00 en 12.00 uur flights aan te vullen. Dat zal niet iedereen leuk vinden, maar bekijk het ook van de andere kant: u kan hierdoor ook nieuwe mensen leren kennen. Natuurlijk kan u zelf ook met 4 personen een flight boeken. Het aanvullen van de flights geldt voor een proefperiode tot eind maart. Mogelijk volgt daarna een uitbreiding naar de weekdagen en in het zomerseizoen naar ruimere tijden.

Check a.u.b. zelf nog even uw starttijd in de app ikgagolfen.nl, omdat we voor sommige boekingen kleine veranderingen in de starttijd hebben aangebracht. U kan dan zelf ook nog proberen om golfers bij te boeken in uw flight of om te boeken naar 18 holes, als die tijd nog vrij is.

Toegang tot het clubhuis (alleen beneden, nu de horeca nog gesloten is) met een mondkapje en het coronatoegangsbewijs. Fijn als u overal 1,5m afstand houdt.
Ook de kleedruimten, douches en toiletten beneden zijn weer open en toegankelijk.
Onze afhaalbalie beneden blijft voorlopig nog. We hopen op 25 januari op goed nieuws voor de horeca!

Heel iets anders:
Per 1 maart a.s. gaat onze manager Tom Blasse ons bedrijf verlaten, na 31 jaar voor onze familie te hebben gewerkt. Gelukkig kunnen we hem altijd bellen voor advies en zal hij ook vast nog wel eens op de golfbaan te vinden zijn. Wij bedanken Tom voor zijn jarenlange trouwe inzet en goede ideeën in al die jaren!
Natuurlijk zijn we op zoek naar een nieuwe (assistent) manager. We zullen haar/hem voostellen zodra we iemand hebben gevonden.
Veel golfplezier en heerlijk dat het alweer iets langer licht blijft zodat er weer meer gegolfd kan worden.

Susan